G.Averof 36, Nea Ionia tel. 21 0271 6461
G.Averof 36, Nea Ionia tel. 21 0271 6461

Χαριτίνη Πανοπούλου

Mουσικός & ερμηνεύτρια

• solo project | guitar & voice •

τίτλος: ”Φανταστικά!”από τον πρόσφατο ομώνυμο δίσκο της

Η νέα τραγουδοποιός Χαριτίνη Πανοπούλου το Σάββατο 25 Μαΐου επί σκηνής, με τραγούδια απ’ την δισκογραφία της – μέσα από την κλασική κιθάρα και την φωνή της – αλλά και γνωστά ελληνικά & ξένα τραγούδια που αγαπάμε & τραγουδάμε όλοι μαζί.. σαν μια παρέα, που περνά “φανταστικά” !!

Το ”Φανταστικά!” που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από όλα της τα τραγούδια, το ρομαντικό ‘‘Ασημένιο φεγγάρι”, το λαϊκό ”Όλα γυρίζουνε” αλλά και τραγούδια από την – επίσης – πρόσφατη δισκογραφική της απόπειρα με τίτλο ”Mystic emotions” που περιλαμβάνει λατρεμένα covers των Beatles, Police, Aerosmith, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Παναγιώτη Μάργαρη, είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια που θα ακούσουμε…! Ανάμεσα πάντα σε αγαπημένες της διασκευές τραγουδιών των Διονύση Σαββόπουλου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Αρλέτα, Σταμάτη Κραουνάκη, Βασίλη Τσιτσάνη, Μανώλη Χιώτη, Μίλτου Πασχαλίδη, Θανάση Παπακωνσταντίνου κ.α., η βραδιά προβλέπεται “μαγική”… ♫

Με καράβι τον “πολύχρωμο” & ατμοσφαιρικό ήχο της κιθάρας & τιμόνι την γλυκιά αλλά και δυναμική φωνή της, η Χαριτίνη προσκαλεί το κοινό σ’ ένα φανταστικό και συνάμα πραγματικό ταξίδι! 

info:
• Σάββατο 25/5/2024
έναρξη ⏰ 22:30 • damage 🎫 5€
rzv ☎ 210 2716461