G.Averof 36, Nea Ionia tel. 21 0271 6461
G.Averof 36, Nea Ionia tel. 21 0271 6461

♫ Λαμπρινή Καρακώστα ♫

Η Λαμπρινή Καρακώστα επιστρέφει και μας προσκαλεί για μια ακόμα ονειρεμένη βραδιά στην μουσική της παράσταση, παρέα με τους νέους εξαιρετικούς μουσικούς της.

Η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια, μας παρουσιάζει τον δικό της μουσικό κόσμο, στον οποίο ο τρόπος που διαλέγει, αγγίζει, προσεγγίζει και συνδέει το κάθε τραγούδι, μέσω της ερμηνείας της, αλλά και των ενορχηστρώσεων της, εναλλάσσουν έντονα τα συναισθήματα μας.

Χρησιμοποιώντας μια παλέτα διαφορετικών οργάνων, φτιάχνει ηχοτοπία με τις λούπες της, την κιθάρα της, το μεταλλόφωνο, τα κρουστά και το τζουρά της, μεταμορφώνεται και μας μεταφέρει στο δικό της τρόπο που συναντά το κάθε τραγούδι, ως ιστορία.

Οι ερμηνείες της, θεατρικές και άμεσες, μας ταξιδεύουν, ενώ το χιούμορ και η έντονη σκηνική της παρουσία μας καθηλώνουν! Σε συνδυασμό με το ιδιαίτερα ζεστό χρώμα της κιθάρας του Αντώνη Πρίφτη που προσθέτει αρκετά στοιχεία από την τζάζ αλλά και τη διεθνή μουσική, άλλα και των εξαιρετικών νέων συνεργατών της, Βαγγέλη Μπαλιούση στα τύμπανα και Λευτέρη Παπαδάκη στο μπάσο, η μουσική τους παράσταση αποκτά μοναδικό χαρακτήρα!

Τραγούδια από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο “Ακούγομαι;”, συμμετοχές της στη δισκογραφία, νέο υλικό από το καινούριο της project “Αυτόγραφα” αλλά και αγαπημένα της τραγούδια από την λαϊκή, παραδοσιακή, ρεμπέτικη και έντεχνη σκηνή, συναντιούνται με σκοπό την έκφραση αλλά και τη σύνδεση μας!!

Καλεσμένος, ο Γιάννης Παπαγεωργίου ♫

Ώρα έναρξης: 22:00
Τιμή Θεάματος: 7€
Κρατήσεις:  210 27 16 461